Inschrijven bij Busta Move

 

Welkom!

Wil je je kind inschrijven voor de lessen van schooljaar 2021-2022? Nog even geduld, de inschrijvingen starten in de loop van juni.

Op basis van een ledenenquête zijn we nagegaan waar de noden liggen en op basis hiervan is alvast het lesrooster voor het dansjaar 2021-2022 beschikbaar. 

Wat we wel al kunnen verklappen is dat we ons aanbod erg hebben uitgebreid.

De komende weken nemen we in de hogere groepen (vanaf niveau B) niveautests af om na te gaan in welk niveau we je kind volgend dansjaar het best kunnen begeleiden. Daarna krijgen de leden een mail en voorrang voor de inschrijvingen voor de lessen van 2021-2022.

 

Wat je moeten weten vooraleer je aan de inschrijving start

 

 

  • Weet je al voor hoeveel en voor welke lessen je je kind(eren) wilt inschrijven? (zie lessenrooster)
  • Inschrijven zal vanaf dit jaar gebeuren via de webshopfunctie. Zo houden zorgen we ervoor dat er niet méér kinderen ingeschreven worden dan dat we plaats kunnen bieden. Je bundelt best de inschrijvingen voor het hele gezin om aanspraak te maken op kortingen bij meer dan één les. Uiteraard is het niet toegestaan om “in groep” in te schrijven voor kinderen uit meerdere gezinnen om zo een onrechtmatige gezinskorting te kunnen genieten.
  • Betalen kan je nog steeds rechtgekoppeld aan een rechtstreekse betaling via bancontact. Bankkaart of bancontact app klaar?

Share This