Aanbod lessen en coaching

Bustamove biedt breakdance en cheerlead lessen aan voor kinderen in Mechelen. Ervaren lesgevers scherpen het jong talent aan met doordachte training en coaching, die met de leeftijd almaar individueler en gespecialiseerder wordt.

Visie en werkwijze

Kwaliteit staat bij ons voorop. Elke breakdance trainer brengt zijn eigen inbreng mee tijdens de lessen. We geloven in een gedifferentieerde en didactisch onderbouwde lesmethodiek. Als je die kwaliteit wil bieden kan je alleen werken met ervaren lesgevers, die niet alleen goede breakdancers zijn maar ook goede lesgevers die weten hoe ze best met kinderen kunnen omgaan.

Ontstaan

Michaël Prieels, aka Pirroman, richtte in 2001 de breakdance crew Flash Family op. Daaruit is later Busta Move ontstaan. Bij Flash Family lag de klemtoon al op “Family” met veel aandacht was voor bboys, bgirls en bkids. Het mocht geen mannelijk onderonsje worden.

De Busta Move lesgevers

Elke trainer kan zijn eigen accenten leggen. Daarom zorgen we vaak dat meerdere trainers samenwerken bij een les. We vinden voor onze lesgevers dat het belangrijk is dat ze zowel ervaring in breakdance (zeker vanaf Niveau A) hebben als in het werken met kinderen en trainerscapaciteiten in het algemeen. Anderzijds willen we dat goede jonge breakdancers ook de kans krijgen om hun kennis en skills door te geven aan de jongere generaties.

Ook zin om eens te komen testen?

Wil je weten of het iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.

Proefles aanvragen
Share This