Lesgevers bij Bustamove

Elke trainer brengt iets mee

Elke trainer legt zijn eigen accenten. Daarom zorgen we vaak dat meerdere trainers samenwerken bij een les. We vinden voor onze lesgevers dat het belangrijk is dat ze zowel ervaring in breakdance (zeker vanaf Niveau A) hebben als in het werken met kinderen en trainerscapaciteiten in het algemeen. Een 18-jarige trainer zal je bij ons dan ook nooit de leiding van een les zien nemen. Anderzijds willen we dat goede jonge breakdancers ook de kans krijgen om hun kennis en skills door te geven aan de jongere generaties. 

Michaël Prieels

Michaël (aka Pirroman) is de hoofdtrainer en oprichter van Busta Move. In die rol stelt hij de functieprofielen op en volgt hij alle trainers op. Uiteraard in hij ook zelf trainer. Dit op alle niveaus: van de mini-breakers tot de specialisatielessen in niveau D.

Maarten Vinck

Maarten (aka Martino aka “the man of a thousand moves”) is al jaren een vaste waarde binnen ons trainersteam. Hij heeft een mooie, algemene basis en geeft daarom een allround les. Ook op technisch vlak is hij heel sterk en daarom is hij de uitgelezen persoon voor de powermove lessen.

Lesley henderickx

Lesley (aka Lesley Kaliemeroo) is een van onze 2 bgirls in het trainersteam. Onze kleuters kennen haar als een enthousiaste (understatement!) lesgever die week na week een verrassing in petto heeft. Lesley gaf altijd les aan de mini breakers maar begint vanaf het dansjaar 2019-2020 met mini cheerleading.

Jelle Joosen

Jelle (aka “felle Jelle”) is een echte duizendpoot als het op lesgeven aankomt. Hij kan alle niveaus aan. Hij heeft een sterke algemene basis wat betekent dat je hem als trainer in meerdere allround lessen aan het werk zal zien. Als leerkracht LO zijn zijn didactische en pedagogische inzichten voor het hele trainersteam van onschatbare waarde.

Maxime Blieck

Oh ja hoor. Ook bgirls kunnen straffe toeren! Daar is Maxime in België het grootste voorbeeld van. Al jaren domineert ze op eenzame hoogte de nationale wedstrijd charts. Maar Maxime is ook een uitstekende lesgever. Haar expertise op het domein van battles deelt ze met plezier aan onze jonge breakers.

Morris Vandaele

Met bboy Morris halen we een klepper van formaat binnen bij Busta Move. Morris is de drijvende kracht achter Stylve Invaders crew waarmee hij de internationale overwinningen aaneen rijgt. Hij heeft een unieke stijl waarvan je invloeden terugvindt bij al zijn crew members. 

Ook zin om eens te komen testen?

Wil je weten of het iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.

Proefles aanvragen

Waarom Busta Move?

Wat is Busta Move?

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Dat merk je in hoe onze lessen onderbouwd zijn en in het feit dat onze trainers ervaring hebben in breakdance én in werken met kinderen.

Lesaanbod

Bustamove biedt breakdance en cheerlead lessen aan voor kinderen. Plezier gaat samen met het aanscherpen het jong talent met doordachte training en coaching, die met de leeftijd almaar individueler wordt.

Werkwijze

Onze aanpak is didactisch onderbouwd maar we hebben ook aandacht voor de bredere context van de opvoeding van het kind, de jongere.

Share This