Werkwijze en lesmethodiek

Kwaliteit staat voorop

Bij Busta Move streven we naar een voortdurende aandacht voor kwaliteitszorg en dit voor de lessen van alle doelgroepen en leeftijden: kleuters, recreatieve en competitieve dansers. De opleiding van onze dansers is het resultaat van de grondige voorbereiding van ervaren trainers die binnen hun vakgebied streven naar het bereiken van de vooropgestelde doelen.

Elke trainer brengt iets mee

Elke trainer legt zijn eigen accenten. Daarom zorgen we vaak dat meerdere trainers samenwerken bij een les. Bij de mini’s stonden het voorbije dansjaar met Michaël, Lien en Jelle als hoofdtrainers een trio in de zalen met – samen opgeteld – meer dan 50 jaar leservaring. Een 18-jarige trainer zal je bij ons nooit de leiding van een les zien nemen. Deze werkwijze heeft voor ons een kostenplaatje, maar wij zijn er van overtuigd dat dit vruchten afwerpt.

Werken met kinderen

De specifieke didactiek en pedagogiek van breakdance en freerunning lessen moeten bovendien gezien worden in een bredere context van de opvoeding van het kind, de jongere. Ook Busta Move vzw engageert zich ertoe om hieraan een steentje bij te dragen. Opdat onze dansers zich zoveel mogelijk zouden kunnen ontplooien zijn we ook heel waakzaam over problemen als pesten. Stel dat die problemen zich op school toch zouden voordoen dan is het voor ons de allerhoogste prioriteit dat jongeren bij ons een veilige omgeving kennen waarin ze zorgeloos kunnen trainen, vriendschappen aanknopen en aan zelfvertrouwen winnen om mentaal veerkrachtiger te worden. Laat dit daarom dé uitgesproken motivatie zijn waarom wij, de leden van het Busta Move team dit doen.

Ook zin om eens te komen testen?

Wil je weten of het iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.

Proefles aanvragen
Share This