Michael Prieels

Michaël Prieels (aka Pirroman) is de hoofdtrainer (en oprichter-voorzitter) van Busta Move. In die rol stelt hij de functieprofielen op en volgt hij alle trainers op met een groot accent op empowerment. Uiteraard is hij ook zelf trainer. Dit op alle niveaus: van de mini breakers/freerunners tot de specialisatielessen in niveau E.

Als voormalig topsport gymnast en Belgisch kampioen gebruikt hij zijn achtergrond voor foutenanalyse bij moves. Als optimist zie je hem in de les dansers altijd aanmoedigen om het beste van zichzelf te geven. Als entertainer zorgt hij in elke les voor de vrolijke noot en doet hij zijn uiterste best om een positief klimaat te garanderen. 

Maar er is meer!

Wil je kind (dolgraag!) tijdens de pauze meer te weten komen over comparatieve kostenvoordelen of prenumerando annuïteiten? Als Master Handelsingenieur deelt hij dan graag die kennis! Of wat hulp nodig bij reken oefeningen? Als leerkracht wiskunde staat hij ook op dat gebied in zijn startblokken.

   

  Pioniersrol in Belgische breakdance scene

  Daarnaast vervulde Michaël op volgende vlakken in ons land een pioniersrol:

  • Uitbouw van een competitie scene voor kids
  • Opstellen van objectieve jury criteria en ethische regels
  • Uitwerking van wetenschappelijk onderbouwde cardio-, kracht- en lenigheidstraining in breakdance en freerun lessen. Op dat gebied blijft Busta Move tot op de dag vandaag uniek in de scene.
  • Mede oprichter en voormalig powerhead van de Benelux allstar crew Team Shmetta
   Oprichter en organisator van Battle Of Honour World Finals waarmee hij sinds 2002 de grootste wereldtoppers naar ons land haalde
  • Ontwikkeling van specifieke didactische en pedagogische methoden in breakdance lessen
  • Ondersteuning aan Breaking Vlaanderen om jonge breakdancers voor te bereiden op de Olympische Spelen van Parijs 2024.

  Wie zich inschrijft bij Busta Move heeft daarnaast ook een kans om van Michaël zelf les te krijgen. Hij kijkt er alvast naar uit.

   Ook zin om eens te komen testen?

   Wil je weten of het iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.

   Proefles aanvragen
   Share This