Battle Of Honour Fo’ Youngstaz
(6-18j)

Op 1 februari 2025 wordt de kerk van het Cultuurcentrum Mechelen omgebouwd tot een ware breakdance tempel: Battle Of Honour Fo’ Youngstaz: een break competitie voor kinderen van 6 t.e.m. 18 jaar. 

Check voor meer info: https://cultuurcentrum.mechelen.be/michael-prieels-busta-move

Battle Training Workshop

Klaar om je skills in Breaking Battles wat aan te scherpen? Onze Busta Move breaking coaches Kato en Wout, leren je tijdens deze workshop heel wat tips & tricks. Ze stomen je klaar voor de Battle wereld, startend met Battle of Honour Fo’ Youngstaz op 1 februari 2025.
Je kan inschrijven via info@bustamove.be en betaling is ter plaatse.

Ook zin om eens te komen testen?

Wil je weten of het iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.
Proefles aanvragen

Waarom Busta Move?

Wat is Busta Move?

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Dat merk je aan hoe onze lessen onderbouwd zijn en aan het feit dat onze trainers ervaring hebben in breakdance én in werken met kinderen.

Lesaanbod

Busta Move biedt breakdance en cheerleading lessen aan voor kinderen. Plezier gaat samen met het aanscherpen van jong talent met doordachte training en coaching, die met de leeftijd almaar individueler wordt.

Werkwijze

Onze aanpak is didactisch onderbouwd maar we hebben ook aandacht voor de bredere context van de opvoeding van het kind, de jongere.

Share This