Jelle Joosen

Jelle (aka “felle Jelle”) is een echte duizendpoot als het op lesgeven aankomt. Van de mini’s tot de meest gevorderde bboys en bgirls: hij kan ze allemaal aan. Dankzij zijn sterke algemene basis zal je hem als trainer in meerdere allround lessen aan het werk zien.

Als leerkracht lichamelijke opvoeding zijn zijn didactische en pedagogische inzichten voor het hele trainersteam van onschatbare waarde. Aangezien hij op school ook turn- en dansles geeft aan kleuters is hij rijk aan ervaring die hij samen met Michaël in de mini break lessen deelt.

Belgian Breaking League

Door de vele lessen die hij over veel Vlaanderen geeft heeft hij een groot netwerk uitgebouwd doorheen de laatste 15 jaren. Niet toevallig dus dat hij mee aan de wieg en uitbouw van de Belgian Breaking League stond, de battle liga voor zowel beginnende als pro breakdancers in Vlaanderen. Hij weegt mee op het beleid van Busta Move en tekent mee de krijtlijnen uit voor de toekomst van onze vereniging.

Maar er is meer!

Tips en tricks nodig om je snowboard skills te verbeteren? Dan ben je ook op dat gebied bij hem aan het juiste adres. Met zijn snowboard breekt hij elk jaar de geluidsmuur. Met breaking breekt hij elk jaar zijn…euhm, never mind! Safety first. Met zijn resem EHBO diploma’s op zak ben je ook bij hem in veilige handen, maar nooit veilig voor zijn fratsen! Hij staat in zijn startblokken voor 2021-2022. Go Jello!

 

In deze lessen kan je Jelle als lesgever tegenkomen

    Ook zin om eens te komen testen?

    Wil je weten of het iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.

    Proefles aanvragen
    Share This