Maarten Vinck

Maarten (aka Martino aka “the man of a thousand moves”) is al jaren een vaste waarde binnen ons trainersteam. Met zijn klok die afgeregeld staat op de stand van de zon vind je hem altijd exact 900 seconden (kwartier) voor aanvang van de les in de zaal. Hij heeft een mooie, algemene basis en geeft daarom een allround les. Ook op technisch vlak is hij heel sterk en daarom is hij de uitgelezen persoon voor de powermove lessen.

Man of a thousand moves

Als wandelende encyclopedie kent hij ook duizenden moves en variaties. Dit is een grote meerwaarde in het bedenken van nieuwe moves. Daarom begeleidt hij ook bboys en bgirls bij “orgininality” door hen individueel op te volgen en ideeën voor creatieve moves aan te reiken. Altijd tot in de puntjes voorbereid dus.

Maar er is meer!

Wil je kind tijdens de pauze graag wat meer te weten komen over de morfologische structuur van korstmossen of de alternerend kloppende vacuolen van pantoffeldiertjes? Ook hier kan bioloog Maarten je uitvoerig over vertellen. Heeft je kind een blessure opgelopen tijdens de les? Ook dan – zoals zijn foto laat blijken – ben je in goede handen bij hem! Zoals je merkt is hij dus multigetalenteerd. Wie hem kent weet dat hij altijd heel bescheiden is. Ook op dat gebied is hij een voorbeeld voor de dansers die enorm veel van hem kunnen leren

In deze lessen kan je Maarten als lesgever tegenkomen

Share This