Morris Vandaele

Met bboy Morris haalden we een klepper van formaat binnen bij Busta Move. Morris is de drijvende kracht achter Stylve Invaders crew.

Ben jij zelf een breakdancer? No more comment! Nog niet vertrouwd met de breaking scene? Wel, houd je dan vast voor een vlaag van superlatieven! Style Invaders is op internationaal vlak de meest succesvolle crew van België en 1 van de sterkste in Europa Om je maar een idee te geven: recent schakelden ze nog de wereldkampioenen uit: The Ruggeds.

Samen met zijn crew rijgt hij de internationale overwinningen aaneen en Morris beroept zich daarvoor op zijn gekende, unieke stijl waarvan je invloeden terugvindt bij al zijn crew members. Niet toevallig want voor hen was hij hun lesgever en tot op de dag van vandaag een blijvende inspiratie.

Eigenheid en creativiteit sleutel tot battle winst

Dit brengt ons meteen tot zijn trainerscapaciteiten. Die heeft hij bewezen binnen een hecht team. We zijn bij Busta Move dan ook heel enthousiast dat hij zijn bboy knowledge ook met onze kids wilt delen. Hij is trainer van breakers niveau C,D en E die door hem voorbereid worden op (inter)nationale competities. Zijn doelstelling: ontwikkelen van een unieke stijl. Eigenheid en creativiteit zijn immers belangrijke sleutels tot succes in battles.

Maar er is meer!

Dat zijn strategisch inzicht zo sterk is is niet geheel toevallig. Morris was een schaakkampioen! Say what!!? En bovendien een voormalig topsporter “schermen”. SAY MORE WHAT!!? Op hoog niveau breaken, schermen en schaken, dus geen tijd meer voor studeren? Toch wel! Tussendoor haalde hij ook een Master sociologie. Chapeau Morris. Welkom in ons team en tot binnenkort!

Ook zin om eens te komen testen?

Wil je weten of het iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.

Proefles aanvragen
Share This