Inschrijven voor Paas- en zomerkampen 2022 

Behalve breakdance lessen en freerunning lessen, organiseert Busta Move ook kampen tijdens de Paasvakantie en de zomervakantie. Op deze pagina kan je inschrijven voor onze supercoole Bustamove kampen. Als je meerdere kinderen van jouw eigen gezin inschrijft voor hetzelfde kamp, krijg je 10 euro korting vanaf het tweede deelnemende gezinslid.

Zitten alle kampen waarvoor je wil inschrijven in je winkelmandje? Dan ga je verder naar de afrekenpagina waar je nog enkele gegevens zal moeten invullen die nodig zijn om de inschrijving te vervolledigen.

Daarna kan je de aankoop afronden en betalen met Bancontact of een kredietkaart of met de Payconiq/Bancontact app. Na afronding krijg je nog een bevestigingsmail. Enkele weken voordat het kamp begint, krijg je nog een reminder mail met de praktische informatie.

Zin om er een spetterende zomer van te maken? Wij gaan er alvast voor! 

Het Bustamove team

Breakdance kamp 2022

Breakdance zomerkamp van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus 2022 in De Nekker in Mechelen.

Freerun kamp 2022

Freerunning zomerkamp van 1 tot en met 3 juli in de sporthal van Hofstade. Voor kinderen van geboortejaar 2015 en ouder.

Circo Move kamp 2022

Circo Move kamp in de tweede week van de Paasvakantie in samenwerking met Circolito op het Douaneplein in Mechelen. Voor kinderen van geboortejaar 2013 t.e.m. 2009.

Ook zin om eens te komen testen?

Wil je weten of breakdance of freerunning iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.

Proefles aanvragen
Share This