Mini Madness

Lien! Onze Mater Familias en rechterhand van Pater Familias Michaël. Pijler van onze Busta Movement en stuwende kracht van Mini Madness: ons project dat het fundament van onze sporters vormgeeft. Ze coördineert de werking van onze jongste sporters: van de kleuters tot de youngsta’s van het 2e leerjaar.

Voor kleine kids, maar een heel gróte doelgroep bij Busta Move. Als LO leerkracht deelt ze haar didactische en pedagogische inzichten met de trainers van de mini’s en kids niveau A. Ze enthousiasmeert haar trainers tijdens de interne opleidingen om ervoor te zorgen dat  kwaliteitsvolle lessen gegarandeerd worden. 

  Triple fun

  Lien! Onze spring-in-‘t-veld staat ook in het …veld! Ze geeft zélf ook les en heeft een voorbeeldfunctie voor de trainer-assistenten die parallel met haar staan. Ze geeft het beste van zichzelf voor onze mini freerunners. Ooit springen die hun eerste triple salto, maar voorlopig is het in haar lessen triple fun.

  Ze vindt daarbij een gezonde balans tussen sport en spel, afhankelijk van de leeftijd van de doelgroep. En last but nut least: ze is Belgisch kampioen ballenbad dolfijnslag. 🙂 Haar bad neemt ze dan ook regelmatig mee, zoals je op de foto kan zien. Dikke fun voor al onze kleine, professionele neuspeuteraars!

   

  Ook zin om eens te komen testen?

  Wil je weten of het iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan eens komen meedraaien. Het is helemaal gratis, maar we vragen wel om je even aan te melden via de website.

  Proefles aanvragen
  Share This